(ВИДЕО) ОВА Е НЕВИДЕНО ЧУДО: Погледнете што смислиле Кинезите!

Ако вас ви пречи што живеете близу пруга, замислете како им е на жителите на кинескиот град Чонгинг, каде воз буквално поминува низ зграда. Снимка која покажува дека воз поминува низ зграда како низ тунел привлече внимание. Оваа зграда е на 19 ката, а во неа живеат 50 милиони луѓе. На седмиот кат поминува воз.

⇐ DailyФактор ⇒