(ВИДЕО) Малата Ангела запеа како ангел во српското шоу!

Познато е дека се’ поголем е бројот на македонските кандидати во српското шоу „Ѕвездите на Гранд“. Но, голем број македонски таленти учествуваат и во шоуто „Некои нови клинци“. Македонката Ангела Ивановска од Прилеп настапувше во „Неки нови клинци“. Таа се претстави со песната „Мојој мајци“ од Халка Палдум. „Ти си слатко бонбонче. Ми се допаѓа твојот стајлинг. Ти навистина се избори и покажа дека ...

⇐ DailyMojaTV ⇒