(ВИДЕО) Бела Адид и Емили Ратајковски во жежок танц на јахта

Топмоделот Бела Адид и актерката Емили Ратајковски ги отфрлија предрасудите на забава на јахта во Кан. Двете се впуштија во жежок танц, а Бела видливо е искусна во “валканите” движења. Забавата беше веднаш по блескавата вечер и свеченото отворање на 70-тиот годишен фестивал во Кан. 20-годишната Бела и 25-годишната нејзина пријателка Емили ги фрлија официјалните фустани и се облекоа во ист стил – ...

⇐ DailyЛокално ⇒