Видел стара фотографија од неговата девојка, а кога забележал еден детал, не можел да си поверува на очите

Корисник на социјалната мрежа Редит објавил стара фотографија од неговата девојка од времето кога таа одела во градинка. Кога малку подобро тој ја погледнал сликата, не можел да си поверува на очите. На фотографијата помеѓу насмеаните дечиња видел некој кој му изгледал неверојатно познао, а кога малку подобро погледнал сфатил дека на старата фотографија се наоѓа самиот тој. Како што раскажал, ...

⇐ DailyРепублика ⇒