Уште едно супер издание на OFFest – еве какви музички дразби ни претстојат

Од 25-28 мај во Скопје ќе се одржи 16-то издание на Оффест. Програмата, како и секогаш, вклучува актуелни и квалитетни имиња од музиката на светот. Оваа година со најголем број на изведувачи кои доаѓаат од Босна, Македонија, Италија, Португалија, Естонија, Кореја, Данска, Гана и Мавританија. Мајсторот за севдах – Дамир Имамовиќ и нашите шербетни – Љубојна. Современите фолк интерпретатори на ...

⇐ DailyТаратур ⇒