Убиецот на Јелена Марјановиќ е пред апсење – тврди балканскиот Нострадамус

Убиецот на српската пејачка Јелена Марјановиќ по извршеното убиство пробал да си го одземе животот. Тој уште размислува за самоубиство, но намерата нема да ја спроведе на дело. Но, овој случај ќе биде решен за 1,5 до 2 месеца и јавноста нема да биде многу изненадена кога ќе дознае кој го изврши свирепото убиство. Причина е тоа што крвникот веќе се појавуваше во медиумите. Ова за белградските ...

⇐ DailyРепублика ⇒