Трикови со кои ќе го забрзате метаболизмот

На нашето тело му е потребна енергија за да може во текот на денот да ги оствари сите процеси вклучени во метаболизмот. А таа енергија се нарекува калории. Ако внесувате премалку калории, метаболизмот е бавен бидејќи работи со „помала брзина". Но, постои начин како да го забрзате метаболизмот, а без притоа да внесувате големо количество непотребни калории. Неколку трикови во продолжение: ...

⇐ DailyFashionel ⇒