Тони Цетински призна зошто се ожени со 15 години помлада девојка

Хрватскиот пејач Тони Цетински за емисијата „Ексклузив“ откри што најмногу го привлекло кај сопругата Дубравка, која е 15 години помлада од него. – Не се оженив со помлада девојка за да ги лечам комплексите на средовечните години. Не. Првенствено таа ме привлече со нејзината добрина, секако и изгледот, но најмногу затоа што ми внесе мир во животот, а тоа е нешто во што човек може само да ужива – ...

⇐ DailyРепублика ⇒