Тажна слика и неверување: Се распаѓа вечниот дом на Тоше (Фото/Видео)

Во октомври се навршуваат десет години од смртта на Тоше Проески, а неговиот вечен дом нема надгробна плоча. Гробот на Тоше се наоаѓа над неговото родно Крушево. Тоше и понатаму почива во импровизиран вечен дом покриен со вештачка трева. Гробницата е поплочена со бекатон плочки, кои пропаѓаат и тонат, а металанта констуркција е покриена со пластики. Екипата на емисијата 360 на АлсатМ телевизија, ...

⇐ DailyРепублика ⇒