Таленирана прилепчанка покажа како се пее во „Неки мали клинци“

Познато е дека сè поголем е бројот на македонските кандидати во српското шоу „Ѕвездите на Гранд“. Некои од нив ќе успеат во својата кариера, на некои кариерата ќе им заврши на сретпат, а некои ќе ги спакуваат куферите и ќе се вратат назад. Македонката Ангела Иваноска од Прилеп настапувше во „Неки нови клинци“. Таа се претстави со песната „Мојој мајци“ од Халка Палдум.„Ти си слатко бонбонче. Ми се ...

⇐ DailyРадиоМК ⇒