Тајландската плажа каде што туристите ги пречекуваат мајмуни

Плажата се наоѓа на островот Ко Фи Фи Дон на Тајланд, која е многу популарна туристичка дестинација. Туристите кои ја посетуваат се фотографираат со мајмуните кои воопшто не се плашат од луѓе. Овие животни живеат на планината која се наоѓа недалеку од брегот, но со времето се научиле дека плажата е најубавото за место за пронаѓање овошје, семки, ракови, школки и остатоци од храна кои ги оставаат ...

⇐ DailyКурир ⇒