Јас сум мајка која не знае ништо но конечно има се

Посакав овој пост да го напишам една недела по породувањето, но тогаш сфатив дека не знам ништо! И она што мислев дека го знам подготвувајќи се за мајчинството го заборавив. Потоа поминаа две недели и повторно ништо. Па три, па четири…. И тогаш си реков: Ок, да видиме што всушност си научила ти млада мајко во првиот месец од мајчинството и ако не си научила кога планираш да научиш. Значи, ...

⇐ DailyМама 365 ⇒