СТУДЕНТИТЕ ОД ТМФ СО ТРАДИЦИОНАЛНА МОДНА РЕВИЈА: Различни креативни производи работени на темата „Метаморфоза“

Студентите од Технолошко-металуршкиот факултет под менторство на професорката и дизајнерка Лидија Георгиева, вечерва во рамките на прославата на Денот на основање на факултетот (19 јуни) ќе ја одржат традиционалната модна ревија Студентите од Технолошко-металуршкиот факултет под менторство на професорката и дизајнерка Лидија Георгиева, вечерва во рамките на прославата на Денот на основање на ...

⇐ DailyТелеграф ⇒