Старлетата што одвај остана жива: Не претерувајте со силикони!

Старлетата Тамара Ѓуриќ, која одвај остана жива по вбризгување на хидрофилен гел во задникот, на сите жени им порача да не му робуваат на физичкиот изглед, објави српски „Курир“. Кај Ѓуриќ поради естетски операции се појавиле големи здравствени проблеми, кога силиконите ѝ се излеале од задникот. Лекарите се бореле за нејзиниот живот, а според најновите информации, нејзината состојба се подобрила. ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒