Совети за борба против потењето и непријатниот мирис на стапалата

Претераното потење на стапалата, посебно ако се носат чевли од вештачка кожа, со постава од синтетика или гума, како и синтетички чорапи, на многумина дури и во текот на зимата им претставува голем проблем. Во борбата против непријатниот мирис на нозете, најважно е да се променат чевлите и да се носат само онакви што се направени од природни материјали. Исто така, добро е да се има повеќе чифта ...

⇐ DailyТаратур ⇒