Совети за бизнис од најуспешните жени

Успешните жени велат дека кариерата не треба да се планира, затоа што многу од нив по завршување на школувањето не знаеле што понатаму. Наместо тоа, велат дека треба да се биде флексибилен и отворен за многу можности. Заборавете на скали во кариерата, денес ќе мора да се снаоѓате во џунгла. Согледајте ја ситуацијата и барајте можности на сите страни. Вложете ја сета енергија во работата која ...

⇐ DailyФактор ⇒