Солзи, тага и болка: Познатите пејачи ги погребаа своите родители

За жал, две семејни трагедии го одбележаа почетокот на 2017 година на српската естрада. Сека Алексиќ на Бадник ја дозна тажната вест за смртта на таткото Милорад Алексиќ, а Реља Поповиќ на 2 јануари ја загуби мајката, познатата балерина Зоја Беголи. Прославената балерина Зоја Беголи вчера на Новите гробишта во Белград, а на кремирањето присуствуваа и бројни пријатели, роднини и колеги на ...

⇐ DailyСител ⇒