Снимено мистериозно животно!

Необичното животно е забележано кај езерото Еби во близина на кинеската граница со Казахстан. Лондонски „Дејли Мирор“ објави дека ова не е прв случај да биде видено вакво необично животно, потсетувајќи дека едно било фатено во 2004 година и примерок од деговата ДНК бил испратен на анализи. Експертите оценуваат дека станува збор за животно во сродство со еленот од типот Вапити и дека денес ...

⇐ DailyКурир ⇒