Што ќе се случи кога кралицата ќе умре

Се приближува 91 роденден на англиската кралица Елизабета Втора... Медиумите се повеќе шпекулираат што ќе се случи после нејзината евентуална смрт. Во тој случај ќе се активира „тајниот план“, кој трае 9 дена, т.е. до денот кога ќе биде погребана и кога во цела земја ќе владее молк. Шифрираниот таен план се вика „Лондонски мост“, кој ќе се активира после смртта на кралицата на Велика Британија. ...

⇐ DailyИнтересно ⇒