Славни жени признаваат како се чувствуваат што немаат деца

 Жените често, насекаде, а посебно во Холивуд, се дефинираат според тоа дали се мајки или не, односно дали имаат деца или не. Кога нема да станат мајки до одреден период, неретко постои стигма дека нешто не е во ред со нив, но реалноста е дека постојат многу причини поради кои одбираат да не станат мајки. 6 славни жени кои признаваат како се чувствуваат што немаат деца: 1. „Со децата има многу ...

⇐ DailyЦрноБело ⇒