Славни парови кои се бореле со неплодност

 Во последниве години, сè повеќе парови имаат проблеми со плодноста. Оваа појава повеќе не е табу тема благодарение на познатите личности кои сè почесто зборуваат за тоа. Со тоа, им помагаат и им даваат поддршка и на останатите парови кои поминуваат низ истото. Погледнете дел од славните парови кои имале проблеми со неплодноста: Ким Кардашијан и Канје Вест Ким отворено зборува за проблемите со ...

⇐ DailyЦрноБело ⇒