На „Скопје филм фестивал“ денеска почнува инклузивниот детски фестивал „Креираме заедно“

„ Скопје филм фестивал “ ја најави новата инклузивна Детската филмска програма „Креираме заедно“ која ќе почне вечер (петок,21 април ), во 19.30. часот во „Кинотеката на Македонија“. Фестивалот во партнерство со Здружението за поддршка на деца и млади со различности „Сината птица“ од Скопје, годинава, преку програмата „ Креираме заедно “, за прв пат во конципирањето на фестивалската програма ги ...

⇐ DailyStart.mk ⇒