Сиена Милер и Бен Афлек секс-сцени снимале девет часа: Солзи ми течеа низ лицето

Актерката Сиена Милер открила колку ѝ било непријатно да ги снима сцените со секс со колегата Бен Афлек и тоа цели девет часа. Сиена зборувала за улогата во филмот „Live by Night“, а посебно се осврнала на денот кога ги снимале сцените со секс. – Бен и јас сме како брат и сестра па не ми беше страшно непријатно, но многу се смеевме. Тој е голем професионалец, јас не сум. Кога го прочитав ...

⇐ DailyРепублика ⇒