Како во шпанска серија:Сопругата на Аца Лукас е во врска со Марко Јариќ?

Соња Вуксановиќ се разведува од Аца Лукас поради Марко Јариќ! Сопругата на фолк пејачот веќе некое време се гледа со прославениот кошаркар и затоа решила да стави точка на бурниот седумгодишен брак. Односот на Соња и Аца веќе долго време не фунционира поради неговиот избувлив карактер. Таа долго патела поради тоа, но се се сменило кога поранешната сопруга на Жељко Шашиќ и актуелната сопруга на ...

⇐ DailyРепублика ⇒