Серијалот за Хари Потер никогаш нема да заврши: Ни пристигнуваат уште филмови!

Иако помеѓу последниот филм за Хари Потер и најновиот дел од тој свет „Fantastic beasts and where to find them”, поминаа многу години, тоа не ги запрело продуцентите од Варнер Брос да ги израдуваат фановите на волшебничкиот свет со нови филмови. Како што се чини, ни претстојуваат уште филмови кои ги следат настаните на кои сведочевме во „Fantastic beasts and where to find them”. Така, снимањето ...

⇐ DailyТочка ⇒