Колку секс ви е потребно за да бидете потполно среќни?

Доколку сакате да се ослободите од стресот или не сакате да практикувате секој ден одредена физичка активност, заменете ги долгите и напорни вежби со повеќе секс. Сепак, неговото често практикување може да биде недостижно за партнерите кои работат напорно и имаат многу обврски. Студијата објавена во магазинот Social Psychological and Personality Science вели дека паровите не треба да имаат ...

⇐ DailyБркај Работа ⇒