Сека е лицемерна, а не ужалена – татко ѝ умре сам како куче (ФОТО)

Таткото на Сека Алексиќ почина за Бадник, а пејачката поради тоа е завиена во црно. За српскиот Курир двајца негови пријатели покажуваат во кои услови живеел пред смртта. Сека и Вељко постојано му уплаќале пари на сметка, но тој многу пиел и парите од ќерката ги давал за да си ги расчисти долговите и на крајот не му останувало ништо. Сека не го посетувала, освен последните денови кога бил во ...

⇐ DailyStart.mk ⇒