Сега се е јасно: Кој гласаше за Јана Бурческа и како гласаше Македонија на Евровизија (ФОТО)

Македонската претставничка Јана Бурческа со песната „Dance Alone“ не успеа да обезбеди место во финалето. Вчера беа објавени табелите со рангирањето на учесниците во полуфиналните вечери, па познато ни е на кое место остана Јана, кој гласаше за Македонија и на кои земји им ги дадовме нашите гласови. Имено, во втората полуфинална вечер, Јана заврши на 15-то место со вкупно 69 поени. Од нив, 40 ...

⇐ DailyКурир ⇒