Работи за кои жените треба да престанат да се извинуваат во 2017 година

Сѐ повеќе модерни жени гласно го кажуваат нивното мислење и не ги премолчуваат неправдите со кои секојдневно се соочуваат. Сепак, познато е дека жените се извинуваат многу почесто од мажите. Не е важно дали е тоа така затоа што тие се воспитани да бидат претерано учтиви или навистина имаат потреба да се извинуваат за сѐ и сешто. Факт е дека жените се извинуваат за многу работи како што се нивните ...

⇐ DailyТВ Орбис ⇒