Првпат во јавност, родителите на Жељко на роденденот на Коста (ФОТО)

На прославата на третиот роденден на малиот Коста присуствуваа и родителите на Жељко, Весна и Бранислав, кои во октомври ќе станат повторно баба и дедо, но овојпат на близнаци. Јована и Жељко го организираа роденденот на Ксот во игротека. Јована блескаше во елегантен фрн фустан, а Жељко ја следи со елегантен костум.

⇐ DailyРепублика ⇒