Од продавницата му фалеле чоколади, а кога го открил крадецот не можел да си поверува на очите

Во еден локален маркет во Торонто на сопственикот постојано му фалеле чоколади, а крадецот не можел да го открие со месеци. На крајот, тој се сетил да постави вклучена камера која ќе снима кај оние чоколадни производи кои најмногу му фалеле. Кога ја прегледал снимката не можел да си поверува на очите дека цело време од неговите производи се служела една верверичка која, како што вели ...

⇐ DailyРепублика ⇒