Притиснете ја оваа точка на телото и ќе искусите незаборавен секс

Се работи за стара кинеска еротска техника, која гарантира незаборавно сексуално искуство. Таа допринесува за зголемување на сензуалноста, појако чувство на сексапил и живост. Се работи всушност за вид на акупунктура, а точката одговорна за страст се наоѓа на стапалата. Притисокот на таа точка ја опушта напнатоста во мускулите, го поттикнува протокот на енергија и циркулацијата на крвта. ...

⇐ DailyРепублика ⇒