Како да го преживеете студот

Ладното време не тера во зима да поминуваме повеќе време во затворени простории, изложени на близок контакт со други луѓе. Пример за тоа се продавници, молови или ресторани. Па така, ширењето на зарази како грип или бактерии кои предизвикуваат кашлици и настинки станува многу едноставно. Како да се заштитите? Примарно, одржувајте ја личната хигиена на највисоко ниво. Користете антибактериски ...

⇐ DailyМама 365 ⇒