Не се препознава Викторија Бекам како девојче

Викторија Бекам, важи за икона на стилот и за една од најубавите жени на светот, но не било така отсекогаш…Тоа го покажуваат фотографиите објавени деновиве во медиуми од периодот кога сопругата на познатиот сега биш фудбалер Дејвид Бекам била девојче.

⇐ DailyПлус Инфо ⇒