Препознајте ги првите симптоми на настинката

Ќе се изненадите дека воопшто не е тешко да спречите појава на настинка. Сè што треба да направите е да воведете мали промени во вашите секојдневни навики и да му кажете збогум на болното грло, затнатиот нос и здодевната кашлица! Секоја болест има свои знаци кои може да се наречат пред-симптоми и кои го навестуваат нејзиното доаѓање. Ако научите на време да ги препознавате, тогаш ќе можете на ...

⇐ DailyМама 365 ⇒