Како да препознаете депресија

Секоја година, околу 9.5% од американската популација страда од депресија. Депресијата е опасна болест која влијае на секојдневниот живот и уништува семејства. Тоа е пореметување кое го контролира умот и неговите функции, па така предизвикува губиток на апетитот, несоница, промени на расположението и длабоко чувство на очај. Симптомите на депресија се менуваат и со текот на времето имаат посилен ...

⇐ DailyМама 365 ⇒