Премиера на филмската комедија на Коле Ангеловски „Ах, љубов моја“

Филмската комедија „Ах, љубов моја неверна“ на македонскиот режисер Коле Ангеловски ќе биде премиерно прикажана на Скопскиот филмски фестивал вечерва, во 20,30 часот во скопското кино „Милениум“. Од 27 април филмот ќе почне да се прикажува во кината низ Македонија. „Ах, љубов моја неверна“ е приказна за позната поп пеачка Сузан, која по успешната турнеја низ Турција и емотивините проблеми ...

⇐ DailyStart.mk ⇒