Прекрасна апсолвентка: Со деколте до папокот Симона Попоска ги собра сите погледи (фото)

Перидов актуелни се матурските и апсловентските прослави, па матурантите и апсолвентите на големо се приготвија за своите прослави. Пејачката Симона Попоска, ги заврши своите студии на медицина, а вчера заедно со своите колеги и колешки славаше апсолвентска вечер. За таа прилика, Попоска се одлучи да облече долга тоалета со висок шлиц и деколте до папокот. Во оваа елегантна тоалета новаата ...

⇐ DailyВистина ⇒