Познатите се пофалија со празничните трпези: Чија е најубава? (галерија)

Познатите се „пофалија“ со празничните трпези на социјалните мрежи, а нивните следбеници ги наградија со помалку или со повеќе лајкови. Сека Алексиќ, Ана Бекута, Бане Мојиќевиќ … чија е најубава?

⇐ DailyРепублика ⇒