Се потстрижал по цели 25 години, кога ја видел промената што неможел да поверува (Видео)

55-годишниот Хозе Антонио е бездомник од Шпанија кој преку ноќ станал интернет сензација. Имено, еден локален фризерски салон му понудил целосна трансформација, вклучувајќи потстрижување, бричење, фарбање и нова облека, па Хозе од бездомник станал вистински манекен. Пред третманот Хозе имал долга неуредна седа брада и масна коса која растела 25 години. Тој одвај преживувал на Мајорка каде работел ...

⇐ DailyМрежа ⇒