Пораснале во богатство: За овие ѕвезди парите не биле проблем

Додека некои познати лица пред да станат познати спиеле по клупи и јаделе во народни кујни, постојат и оние ѕвезди кои секогаш имале пари. Адам Ливајн Фронтменот на бендот Марун фајв направи завидна музичка кариера и заработи милиони, но помошта од неговиот татко Фред Ливајн, сопственик на ланецот продавници М.Фредерик, му била добредојдена.Тој на 38 годишниот Адам му го финансираше школувањето ...

⇐ DailyКурир ⇒