Погледнете во какви мизерни услови живеел таткото на Сека

Фолк пејачката Сека Алексиќ точно на Бадник доживеа вистинска семејна трагедија, кога по кратко и тешко боледување почина нејзиниот татко. За српскиот Курир двајца негови пријатели покажуваат во кои услови живеел пред смртта. Иако Сека не сакала да има чести контакти со него поради тоа што бил алхохоличар, сепак секој месец таа и нејзиниот сопруг Вељко му ставале на сметка пари. Залудно било тоа, ...

⇐ DailyЗа Се ⇒