Погледнете како изгледа домот на Марк Закерберг – Многу ќе се изненадите

Марк Закерберг е еден од најбогатите луѓе во светот, па многумина претпоставуваат дека живее во безобразно луксузна вила полна со работи кои „обичните смртници“ не можат ни да си ги замислат. Вистината е дека Марк живее во убава вила, но таа не изгледа ниту приближно онака како што повеќето луѓе замислуваат. Пред неколку седмици на инстернет се појави видео во кое Марк (поточно гласот на Морган ...

⇐ DailyIndex24.mk ⇒