ПАТ КОН УСПЕХОТ: За продуктивноста ова мора да го знаете

Let’s reach success пишува како да си ја подобрите продуктивноста преку откривање на вашите мани и доблести и работа на нив. унапредете го својот фокус Фокусот е важен и бара посебна стратегија. Направете листа на приоритети и издвојте го она што е посебно важно. Од друга страна направете и листа на работи кои ви одвлекуваат внимание и секој ден намалувајте од нив едно по едно. правилото 80/20 ...

⇐ DailyФактор ⇒