Се ожени поранешниот сопруг на Елена Ристеска – Ова е невестата

На Фејсбук профилот на Бојан можат да се забележат фотографии од свадбата, а судејќи по нив тој и новата сопруга веќе го чекаат првото дете.

⇐ DailyДенешен ⇒