Отворени се тимските апликации за технолошкиот маратон Codefest 2017

Технолошкиот фестивал Codefest овој април, од 7ми до 9ти, во Охрид ќе го одржи своето 5то јубилејно издание. Во рамки на фестивалот се одржува веќе добро познатиот Codefest Marathon, кој претставува 32-часовен тимски натпревар во развивање на софтверски и хардверски, иновативни и креативни решенија. Настанот е основан и организиран од страна на СТАРТАП ЗОНА. Досега учество на маратонот можеа да ...

⇐ DailyOhridNews ⇒