ЈА ОСВОИ КОЛЕГА: Водителката од Ѕвездите на Гранд го покажа момчето!

Водителката на музичкото шоу Ѕвездите на Гранд, Сања Чулибрк ги освои гледачите на шоуто со својот атрактивен изглед, но успеа да го освои и срцето на еден свој колега. Сања на Инстаграм го претстави своето момче Стефан Илиќ со кој на некој начин соработуваат бидејќи тој е член на оркестарот во емисијата на Гранд продукција. Еве ги нивните заеднички фотографии!

⇐ DailyЗа Се ⇒