Опасно станува кога ќе се здружат сопруга и љубовница

Го претепаа мажот и го искинаа и го оставија гол на улица... Од Кина е објавено видео во кое главни улоги се жената, мажот и љубовницата. Жената не ја нападнала љубовницата како во повеќето случаи, туку двете се здружиле против него и го одрале на среде улица. Дамите го извадиле на улица и почнале да го маваат со што ќе стигнат и го искинале. Погледнете каков спектакл од одмазда било ова:

⇐ DailyИнтересно ⇒