Ќе одговара пред законот: Анџелина Џоли посвоила едно од своите деца со фалсификувани документи

Американската актерка Анџелина Џоли посвоила едно од своите деца – Мадокс од Камбоџа со фалсификувани документи. Таа го презеде старателството над детето од Моунх Сара во 2003 година, кој се покажало дека не е вистинскиот татко на момчето, но потпишал документи во кои неговото име фигурира како такво. Зделката ја откри директор на добротворна организација, кој го потпомогнал фалсификувањето за ...

⇐ DailyРепублика ⇒