Нова кавга на естрадата: Шемса ја нападна Карлеуша!

Шемса Суљаковиќ одговори на провокациите на Јелена Карлеуша која во „Ѕвездите на Гранд“ рече дека песните на „Јужни ветар“ се селски. Карлеуша ја критикуваше кандидатката зошто пеше песна од Шемса. По бујните реакции на колегите од жири, по неколку дена се јави и Шемса нарекувајќи ја „невкусна и незначајна“ изјавата на Јелена. Карлеуша мораше да се брани од колегите во жирито, кои ја нападнаа од ...

⇐ DailyВистина ⇒